Last news in Fakti

23 Юни, 2022 22:20 4 150 4

Зрелищна акция в Пловдив, закопчаха известен фалшификатор

  • акция-
  • арестуван-
  • фалшификатор-
  • пловдив

32-годишният е търсен и е с издадена европейска заповед за арест във връзка с разследване за заговор за изготвяне на фалшиви лични документи

Зрелищна акция в Пловдив, закопчаха известен фалшификатор - 1

Полицията сгащи в Пловдив издирван от властите на Острова българин. Това е станало при зрелищна спецакция, съобщава "Марица".

32-годишният е търсен и е с издадена европейска заповед за арест във връзка с разследване за заговор за изготвяне на фалшиви лични документи, притежание на устройства и материали за направа на фалшиви банкови карти, също за притежание на престъпно придобита собственост и пране на пари.

Прокуратурата е уведомена за ареста.

При подобна зрелищна операция в столицата е задържан друг наш сънародник, издирван от властите в Италия. Той е 51-годишен и е търсен във връзка с постановена присъда за участие като съизвършител в подправяне на платежни средства. Спрямо него е наложено наказание от 2 години и 2 месеца „лишаване от свобода“, от които той трябва да доизтърпи 1 година и 20 дни.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 11 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ОБЕКТИВА СЕ СМЕЕ😀

    3 0 Отговор
    И СЛЕД ДЕСЕТ ГОДИНИ ЩЕ Е„ МЕДИЙНА ЗВЕЗДА” ПО„ СТАРА ТВ” В „НИЧИЯ ПЛАНЕТА”😀
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Българщината :D

    4 0 Отговор
    Всички новини и всичко което се случва в България само показва и доказва колко пропаднала и изостанала държава е
  • 4 Перо

    2 0 Отговор
    Нашите бандюги са елементарни на запад и полицията добре работи! Съдебната система също е безотказна! Кога Украйна ще ни предаде Брендо,нали са кандидати за ЕС!