Last news in Fakti

20 Юли, 2022 13:55 2 080 3

Стрелба по автобусна спирка в Ямбол

  • стрелба-
  • автобусна спирка-
  • ямбол

От Общината предупреждават, че всеки един заснет от камерите за видеонаблюдение в града вандалски акт ще бъде показван публично

Стрелба по автобусна спирка в Ямбол - 1
Снимка: shutterstock

Камери за видеонаблюдение са заснели младеж да стреля по спирка на градския транспорт в Ямбол. Вандалската проява е извършена късно снощи в кв. „Златен рог“ и за щастие няма пострадали, съобщиха от общинския пресцентър.

Видеозаписът е качен на официалната фейсбук страница на Община Ямбол. На него се вижда как трима младежи се приближават към спирката. Единият от тях насочва пистолет към стъклата на заслона и стреля по тях.

Записът с увреждането на общинската собственост ще бъде предоставен на полицията и извършителят ще понесе отговорност, допълват от местната управа.

От Общината предупреждават, че всеки един заснет от камерите за видеонаблюдение в града вандалски акт ще бъде показван публично.


Поставете оценка:
Оценка 4.9 от 10 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДА ИЗМЭТЕМ харвардския ГАЛОSHHH

    10 2 Отговор
    Избирателите на Лудия Волен...
  • 2 Лос т

    2 2 Отговор
    Най-после, да гръмне
    пушка.Но, много е далече
    от София.Колко много е
    далеч ехото,по Яворов.Но,
    много красива амплитуда.
  • 3 Тома

    4 1 Отговор
    Видеонаблюдение трябва да има във всеки град защото много мърша се навъди