Last news in Fakti

31 Август, 2022 15:45 3 151 7

Екшън на АМ "Тракия": Преследваха издирван чужденец с крадена кола, поел към Пловдив

  • преследване-
  • чужденец-
  • тракия-
  • крадена кола

Чрез професионални маневри с патрулния автомобил те успели да застигнат и безопасно да спрат беглеца в района на 34 км на аутобана

Екшън на АМ "Тракия": Преследваха издирван чужденец с крадена кола, поел към Пловдив - 1

Истински екшън се разиграл на АМ "Тракия" снощи. Около 20 часа патрул на софийската полиция получил сигнал от оперативната дежурна част, че шофьор с крадена кола пътува към Пловдив. Униформените получили заповед да спрат возилото и да задържат седналия зад волана.

Незабавно били организирани заградителни действия, при които след около 10-ина минути служителите на реда засекли колата и я последвали с включена светлинна сигнализация. Шофьорът не спрял, което наложило полицаите да предприемат бързи действия по принудителното му спиране, съобщиха "Марица".

Чрез професионални маневри с патрулния автомобил те успели да застигнат и безопасно да спрат беглеца в района на 34 км на аутобана.

Първоначално седналият зад волана отказал да представи документите си за проверка, поради което спрямо него били използвани белезници. От извършените справки е установено, че 38-годишният чужденец и автомобилът са обявени за общодържавно издирване. След оглед на местопроизшествието са предадени на разследващите органи.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 11 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Съвет

    17 3 Отговор
    Подредете го повече да може да кара само инвалидна количка!
  • 2 шегичка

    24 5 Отговор
    38 годишен така им се е сторило сигурно е 15 годишен украинец с брада.
  • 3 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    14 2 Отговор
    ако беше в америка тоя да го бяха гръмнали и вече да не го храним по разните му там затвори, сега и тоя е на държавна издръжка

    абе изкарайте закон да могат да ги отстрелеват такива и да се свърша тая мъка

    или пък да го бяхте писали че се е самоубил и точка на всичко

    Коментиран от #4

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Оффффф

    5 0 Отговор
    Ееее,как е нямало някой "умен" в униформа с колело да се опита да го спре...?
  • 7 Им бе цилус

    5 1 Отговор
    АУТОБАН???? СТИГА ДЕ...!