Last news in Fakti

4 Октомври, 2022 14:52 2 481 0

Издирват млад мъж, отишъл с лодка на риболов

  • язовир жребчево-
  • изчезнал-
  • рибар

Екип водолази са извършили търсене, но без успех

Издирват млад мъж, отишъл с лодка на риболов - 1

Млад мъж е в неизвестност от два дни. За това сигнализират близки в социалната мрежа. 31-годишният Христо Радев отива в неделя с лодката си за риба в язовир Жребчево. Последно е разговарял по телефона с майка си, а от тогава няма следа от момчето. Открита и извадена е лодката му.

Екип водолази са извършили търсене, но без успех, пише Glasnews.bg.

Камелия Колева моли за помощ в издирването на Христо.

"Пиша този пост с апел за помощ от доброволци, които да се включат в издирването на едно младо момче. На 02.10.2022 отива за риба с лодката си на язовир Жребчево. В 10:30 последно е говорил по телефона с майка си и от тогава няма и следа от него. Тази сутрин е намерена лодката му на един от бреговете на язовира, но от него няма и следа. Водолазите и патрулните екипи проведоха търсене, което беше само 4 часа и оставиха всичко на произвола на съдбата. Ако има доброволци в групата, които имат желание да помогнат моля да се свържат с мен," пише тя.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА