Last news in Fakti

13 Декември, 2022 14:04 1 715 4

При претърсване: Намериха наркотици, скрити в метла, в затвора в Бойчиновци

  • метла-
  • наркотици-
  • затвор-
  • бойчиновци

Дрогата била в метла, намираща се в коридор до спално помещение на затворниците. Открити са 2,2 грама екстази във вид на лилаво твърдо вещество на бучки

При претърсване: Намериха наркотици, скрити в метла, в затвора в Бойчиновци - 1
Илюстративна снимка БГНЕС

Наркотици, скрити в метла, откриха в затворническото общежитие в Бойчиновци. То е поделение на затвора във Враца, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Монтана, цитирани от БТА.
По сигнал, че в затворническото общежитие се укриват наркотици, е било направено претърсване. Дрогата била в метла, намираща се в коридор до спално помещение на затворниците. Открити са 2,2 грама екстази във вид на лилаво твърдо вещество на бучки.

По случая е образувано досъдебно производство по член 354 от Наказателния кодекс.

От ОДМВР - Монтана съобщиха, че от началото на годината в затвора в Бойчиновци, където се излежават по-леки присъди, на три пъти са откривани наркотици. Преди три дни в същото общежитие беше намерен плик с канабис.
Тогава за укритие бил използван тайник, прокопан в стена под прозорец на спално помещение.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 палицаите

    8 0 Отговор
    продължават борбата с ниските заплати.
  • 2 човек с лоша компания хора

    5 0 Отговор
    във всеки затвор има наркотици ! във всеки затвор наркотиците идват от надзирателите но това не означава че всеки надзирател е наркопласьор но е факт широката гама и лесния достъп да наркотици в затворите
  • 3 Лазо

    1 1 Отговор
    Защо наркотиците трябва да са забранени? За да печели властта от търговията с тях. Само забраненото е скъпо, ако беяха свободни хората щяха да пробват и да се откажат.
  • 4 БРЕЙ ТАА МЕТЛА И ТЯ ЗА ПРИСЪДА

    0 0 Отговор
    ДУМНЕТЕ И 20 ГОДИНИ ЧИ ДА ВИДИ ТЯ.....