Last news in Fakti

26 Февруари, 2023 21:10 3 201 8

Полицията откри и задържа избягалия извършител на тежката катастрофа с една жертва

  • катастрофа-
  • полиция-
  • жертва

Колата „Ауди А4“ със съответните следи от удар е открита до къща в град Завет, семеен имот на 19-годишният водач от Разград

Полицията откри и задържа избягалия извършител на тежката катастрофа с една жертва - 1
Снимка: БГНЕС

Установен и задържан е извършителят на тежката катастрофа, при която е убит човек. За няколко часа криминалисти от ОДМВР- Разград издириха автомобила, причинил пътно-транспортното произшествие и водача, избягал от мястото на инцидента.

Както по-рано информирахме, сигналът за тяло на мъж, открито в гориста местност по пътя между Киченица и Просторно, е получен в полицията около 11.20 часа днес. При извършения оглед от оперативна група е установено, че загиналият е 24-годишен младеж от село Каменово.

В близост до трупа са намерени части от автомобил. По първоначални данни катастрофата е станала около 01.00 часа на 26 февруари. Колата „Ауди А4“ със съответните следи от удар е открита до къща в град Завет, семеен имот на 19-годишният водач от Разград.

Пробите му за алкохол и наркотици са отрицателни. Той е задържан в Районното управление. В хода на бързите и целенасочени оперативно- издирвателни действия са събрани свидетелски показания, според които жертвата се е движела неадекватно по средата на пътното платно. Предстои да бъде направена аутопсия, както и множество експертизи, които да установят обстоятелствата, довели до тежкото произшествие.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 12 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 3 Отговор
    БРАВО на МВР
  • 2 пинко

    4 5 Отговор
    Браво на полицията!

    Коментиран от #4

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 оня с коня

    3 8 Отговор

    До коментар #2 от "пинко":

    Ха ха- викате "Браво" на полицията,ама ревете като Змейове когато става дума за увеличение на заплатите им!Виждал съм на улицата как разни Дами от различна възраст като видят Котка и изпадат в Умиление викайки й "Пис-пис" протягайки ПРАЗНА РЪКА към животното за да се приближи и ДА ГО ГАЛЯТ БЕЗПЛАТНО,пък То остава на Разстояние Безучастно...след което промърморват "проста Котка" и отминават недоволни:)

    Коментиран от #6

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 ганев

    1 3 Отговор

    До коментар #4 от "оня с коня":

    БРАВО МНОГО ДОБРЕ КАЗАНО
  • 7 Деций

    6 3 Отговор
    Изобщо не трябва да съдят водача.100% е бил с черни дрехи,бил е пиян,иначе няма логично обяснение за часа и мястото където се е намирал.Водача не го е видял и го е блъснал.Хората реагират различно в такива ситуации,уплашил се е и е продължил.А това ,че са го намерили бързо не е изненада, по трасето в близост до инцидента има трафик камери,а движението през ноща е слабо.Та така,на полицията нека да не и никнат криле, разкритието не е в резултат на високо ниво на оперативност и издирвателни чачества.То е в резултат на трафик камерите,а с това може да се справи всяка баба! Отделно и водача е бил шматка,щом не се е върнал с лопата на мястото!

    Коментиран от #8

  • 8 Не само, че не трябва

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "Деций":

    да съдят водача. В такива случаи наследниците на неадекватния самоубиец трябва да му плащат обезщетение. Щом има свидетелски показания посред нощ, това означава, че много от шофьорите са изкарали късмета, че са го видели и избегнали удара. Ама точно след завой как да го видиш. Малкият явно е бил в шок и поне като се е освестил е трябвало да се обади в полицията.