Last news in Fakti

22 Май, 2015 08:00 1 126 2

Роулинг Стоунс изнесоха концерт с билети по $5

  • ролинг стоунс-
  • концерт-
  • лос анджелис

Групата изненада феновете си в Лос Анджелис

Роулинг Стоунс изнесоха концерт с билети по $5 - 1
Снимка: БТА/AP

Ролинг Стоунс стартираха грандиозното си турне в Северна Америка с концерт в малък клуб в Лос Анджелис пред около 1000 фена, съобщи „Ю Ес Ей Тудей“.

Шоуто беше истински подарък за феновете на рок групата, като билетите за него струваха само по $5. Концертът е бил организиран тайно и билетите за него бяха пуснати по-рано през същия ден. Провеждането на събитието в клуба Fonda Theatre  беше обявенo само в Twitter.

Късметлиите, които успяха да разкрият изненадата най-бързо, изкупиха пропуските за шоуто за отрицателно време. Концертът е бил гледан от между 1000 и 1200 фенa.

По случаят фронтмена на групата Мик Джагър заяви:

„Това беше първият концерт от нашето турне. Страхотно е да се върнеш в Лос Анджелис. Това място е съвсем малко  по-малко от Стейпъл Сентър.“
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 222

    0 0 Отговор
    Не им струва концерта и за 1долар билета.Всички ''металисти'', дори и феновете им са дроги и мислещи се за нещо ограничени типове.Та на всичкото отгоре се опитват да се правят и на мотористи.Няма нищо общо между металист и рокер.Който ги връзва в едно двете неща е пълен глупчо.Рокерите в САЩ ежедневно помагат на по-бедните,а нашите глупаци се чудят каква магария да направят на пътя,търсейки интриги,спорове и дори побоища.

    Коментиран от #2

  • 2 onq s konq

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "222":

    Кво ли раэбираш пък ти от духова муэика:)