Last news in Fakti

10 Юли, 2015 01:27 1 144 0

Ще снимат филм за Хан Соло

  • хан соло-
  • междузвездни войни-
  • филм

Новата лента трябва да излезе през 2018-та

Ще снимат филм за Хан Соло - 1
Снимка: БТА/АP

„Дисни“ обяви стартирането на работа по spin-off  филм на „Междузвездни войни“, който ще разказва за историята на героя Хан Соло, съобщи Би Би Си.

Лентата ще бъде режисирана от Кристофър Милър и Фил Лорд, които стоят зад огромния успех на анимационния „Лего:Филмът“.

Феновете на космическата сага ще имат шанса отново да видят контрабандиста,  превърнал се в бунтовник срещу империята в излизащия през декември „Междузвездни войни: Силата се пробужда“. Ролята отново е поверена на Харисън Форд, който превърна персонажа в култов през 70-те и 80-те години на миналия век.

Все още не е ясно кой ще изиграе младият Хан Соло в предстоящия да се заснеме филм. Знае се само, че сценарият ще бъде написан от Лоурънс и Джон Касдан. Лоурънс Касдан е съавтор в сценариите на „Империята отвръща на удара“ и „Завръщането на джедаите“.

Очаква се филмът за Хан Соло да излезе на 25-ти май, 2018 г. Той ще излезе малко след първия spin -off, който от „Дисни“ планират за поредицата: „Междузвездни войни: Роуг Уан“. За ролята на младия Хан Соло се спрягат имената на актьорите Крис Прат, Арън Пол, Зак Ефрон и Крис Хемсуърт.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА