Last news in Fakti

19 Февруари, 2016 12:43 1 637 0

Поли Генова ще представи България на "Евровизия 2016"

  • поли генова-
  • евровизия 2016-
  • българия

Това е второ участие за певицата на конкурса

Поли Генова отново ще представи България на конкурса „Евровизия 2016“.

Това бе обявено от делегираният продуцент „Специални проекти” в БНТ Йоана Левиева – Сойър. Това ще е второ участие на певицата в песенния конкурс. През 2011 г. тя представи България с песента „На инат“. Песента, с която Поли Генова ще представи България, в момента се подготвя с продуцентското участие на БНТ и на утвърдени професионалисти от България и от чужбина. Поради финансови ограничения, тази година обществената медия няма да организира национална селекция за избор на песен.

„Поли Генова вече има широка международна популярност. Тя е известна сред феновете на Евровизия от години, а за блестящото й представяне като водещ на Детската Евровизия 2015, получи висока оценка. Да не забравяме, че в края на миналата година Поли Генова спечели наградата Eurostar Awards на интернет платформата „Ойко таймс". Това са доста сериозни аргументи, които бяха взети предвид при избора й да представи отново България на престижната сцена на Евровизия“, заяви Сойър.

61-то издание на Евровизия ще се проведе между 9-ти и 14-ти май. Негов домакин ще е шведската столица Стокхолм. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА