Last news in Fakti

6 Април, 2016 06:15 1 148 1

Мик Джагър: Излизане на Великобритания от ЕС може и да е полезно

  • мик джагър-
  • ес-
  • великобритания

Вокалистът на Ролинг Стоунс признава, че въпросът за членството на страната в Съюза е сложен

Мик Джагър заяви, че евентуалното излизане на Великобритания от ЕС може да е полезно.

„Смятам, че евентуален Брекзит може да има негативно влияние в краткосрочен план. В дългосрочен план, да речем в следващите 20 години, това обаче може да е полезно“, заяви вокалистът на „Ролинг Стоунс“ пред Sky News. Той определи предстоящия референдум за членството на Великобритания в ЕС като „един много труден въпрос“.

Все пак Джагър подчерта, че не се вълнува особено от политика. Така той се опита да избегне евентуалното спрягане на името му като поддръжник на излизането на Великобритания от ЕС. Референдумът ще се състои на 23-ти юни. Премиерът Дейвид Камерън вече договори с Брюксел специални условия за Великобритания в рамките на Съюза.

 

 

 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДжагърДжагър

    0 0 Отговор
    Ох, друго си е Мик Джагър да ти го каже!