15 Май, 2016 20:50 1 629 2

Поли Генова: Продължавайте да бъдете сплотени

  • поли генова-
  • сплотени-
  • евровизия

Тя благодари на всички българи

Поли Генова благодари на всички фенове, което са гласували за нея на финала на Евровизия.

Представителката на България постигна историческото за страната 4-то място в конкурса. Веднага след финала тя говори пред БНТ.

“Благодаря Ви, българи! Благодаря Ви, където и да сте били! Вие бяхте заедно! Продължавайте да бъде така сплотени! Такива хубави моменти на сближават”, заяви Генова.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 999

    0 0 Отговор
    Да мила абсолютно си права, но единственият начин да получиш заслуженото първо място в тази Евровизия е да угодиш с някой политически текст, например поругаване на Башар Асад.
  • 2 раптор

    0 0 Отговор
    Месията що не излезе в по-красиво облекло? Защо така се изкелифирчи! Чак наопаки! Никой не твърди, че тр да си красив за да спечелиш, но когато изглеждаш достатъчно добре и се нагиздиж като проскубаната кокошка на курника, дето не снася яйца, няма как да снесеш яйце! Песента и беше много добра! Но с визията я саботираха ужасно! Всеки зрител би се очудил на такова нещо! Един вид - на това сладко момиче, нещо не и е в ред отвътре! Това са подсъзнателни сигнали!