4 Ноември, 2016 04:45 1 199 0

Фасбендър: Стар съм за Джеймс Бонд

  • майкъл фасбендър-
  • джеймс бонд-
  • роля

Актьорът отхвърли възможността да поеме ролята

Майкъл Фасбендър отхвърли възможността да изиграе ролята на Джеймс Бонд, съобщи The Telegraph.

Актьорът отдавна е спряган за ролята, но той признава, че се счита за твърде възрастен за нея. Фасбендър е на 39 години, а Даниел Крейг беше на 38, когато изигра Ангет 007 за първи път.

„Не бих приел. Даниел Крейг просто свърши толкова невероятна работа за актьор в нашата възрастова група, че си мисля, че цялата поредица има нужда от някое младо лице. Защо това да не е Джак О Конъл. Ще бъде добре да е жена – Джейн Бонд. Аз просто обичам Джеймс Бонд. Израснал съм с него.

Искам да видя историята от самото й начало. Да махнем Бонд от яхтите. Да видим как са го обучавали в армията, как се е бил в Близкия Изток. Тази роля винаги се поема от неочакван актьор“, заяви Фасбендър. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА