Last news in Fakti

5 Април, 2017 10:38 1 537 1

Крейг, Даниъл Крейг (ВИДЕО)

  • джеймс бонд-
  • агент 007-
  • барбара броколи-
  • роджър мур-
  • даниъл крейг

Британецът все пак се завърне още веднъж в ролята на Джеймс Бонд

Крейг, Даниъл Крейг (ВИДЕО) - 1
Снимка: Shutterstock

Въпреки всички вредни слухове и медийни спекулации британският актьор Даниъл Крейг няма да се откаже от ролята на любимия агент на Нейно величество. След четири участия във филмите за Джеймс Бонд Крейг бил убеден още веднъж да изиграе ролята на агент 007, съобщава "Контактмюзик" за радост на милионите фенове на поредицата и персонално на Крейг.

Даниъл получил новата оферта, след като много успешно работил напоследък с продуцентът на филмите за Бонд, Барбара Броколи, в театралната постановка "Отело". Критиката прие възторжено спектакъла, представен пред публиката в Ню Йорк.

В момента дуетът сценаристи Нийл Първис/Робърт Уейд, който написа няколко сценария за ленти на Бонд, работи над следващия филм. Снимките ще стартират в мига, в който Крейг даде съгласието.

Крейг, Даниъл Крейг (ВИДЕО)

Понастоящем 47-годишният актьор е вторият по "бондовски стаж" в шпионската сага. Той се въплъти в първата си роля преди 11 години. Рекордьор засега е сър Роджър Мур, който игра агент 007 в продължение на 12 години в рамките на седем филма.

През 2015 г. Крейг беше доверил, че би предпочел да си среже вените, вместо отново да участва отново в роля на агент 007, тъй като снимките го изтощавали жестоко. Година по-късно обаче Даниъл изтъкна, че да играеш Бонд е най-добрата работа на света.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Shmeker

    1 0 Отговор
    Много добъри филми и роли направи. На фона на алтернативите ми е фаворит.
    И когато се бие наистина му вярвам.