6 Юни, 2017 21:46 7 131 1

Том Круз пренася наркотици в небето (ВИДЕО)

  • том круз-
  • бари сийл

Звездата играе двойна игра във филма "Бари Сийл, наркотрафикантът"

Том Круз пренася наркотици в небето (ВИДЕО) - 1

Холивудската звезда Том Круз играе двойна игра във филма "Бари Сийл, наркотрафикантът" - истинската история на въздушен ас. Продукцията излиза по нашите кина през август.

Бари Сийл е висококвалифициран пилот, който получава шанса на живота си и решава да си опита късмета. Той е пилот в гражданската авиация на САЩ през 80-те години, има жена и две деца и животът му не може да бъде по-подреден и предсказуем. Докато с него не се свързва Монти Шафър от ЦРУ (Домнал Глийсън).

Именно опитен летец като Бари е нужен на разузнаването, за да събере информация за най-непристъпните кътчета на Централна Америка. По време на едно от кацанията в Никарагуа той се запознава с Пабло Ескобар и неговите приближени.

Тогава Сийл открива "златна мина" - докато работи за американското правителство, прекарва големи количества кокаин за картелите. И тъй като покровителите му във Вашингтон са на най-високите етажи във властта, е напълно спокоен за свободата си.

Режисьор на "Бари Сийл, наркотрафикантът" е Дъг Лиман ("Самоличността на Борн", "Мистър и мисис Смит").

В актьорския екип са също Сара Райт, И. Роджър Мичъл, Джеси Племънс и Лола Кърк.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 актьорския екип

    1 2 Отговор
    Том Круз беше ИДЕАЛЕН за ролята на Барни Ръбъл в "Семейство Флинтстоун"