13 Август, 2017 23:59 1 389 2

В памет на Крис Корнел (ВИДЕО)

  • крис корнел-
  • вики корнел-
  • soungarden-
  • audioslave

Вдовицата на музиканта ще му издигне паметник в родния Сиатъл

Вдовицата на фронтмена на Soundgarden и Audioslave Крис Корнел е поръчала статуя на музиканта, която да бъде издигната в родния му град Сиатъл, съобщава АР.

Вики Корнел е прибягнала до услугите на Уейн Тот, който ще извая монумента за седем месеца. Тот е известен с това, че е сътворил статуята на Джони Рамоун, издигната на гроба му в гробището в Холивуд. На същото място до него почива в мир и Крис Корнел.

Вики Корнел заяви, че се е свързала с общинските власти в Сиатъл, за да бъде отредено подходящо място за монумента на съпруга ѝ.

Крис Корнел се обеси в хотелска стая в Детройт часове след приключването на концерта на Soundgarden в града през май. Той беше на 55 години.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ivan

    2 0 Отговор
    И месец по късно и неговият добър приятел Chester. ;(
  • 2 ЯЯС

    0 0 Отговор
    дрогата и алкохола на никой не прощават !