12 Септември, 2017 00:16 2 051 4

Клоунът от ада на Стивън Кинг триумфира в кината (ВИДЕО)

  • то-
  • стивън кинг-
  • клоун

Хорърът "То" оглави бокс-офис класацията на Северна Америка

Хорърът "То" на режисьора Анди Мушети по романа на Стивън Кинг оглави бокс-офис класацията на Северна Америка с рекордните приходи от 117 милиона щатски долара, съобщиха световните агенции.

Приходите от дебютния уикенд на "То" са на трето място за 2017 г. след "Красавицата и Звяра" и "Пазители на галактиката 2". Те обаче са рекордни за хорър и за филм, пуснат по екраните през септември. Успехът е още по-голям, като се има пред вид, че "То" е забранен за непридружени лица под 17 години.

Досега с най-високи приходи през дебютния уикенд беше хорърът "Паранормална активност 3" - 52,6 милиона (2011 г.). Рекордът за септемврийски филм принадлежеше на "Хотел Трансилвания 2" - 48,5 милиона (2015 г.).

"То" вече получи отлични отзиви и от кинокритиците, и от публиката.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 no name no face no number

    2 6 Отговор
    Някой нещо свястно няма ли да създаде.Само простотии.
  • 2 КЛОУНЪТ

    1 3 Отговор
    То Те На тези в америката пусни им едно ако направи му реклама и те ще чупят рекорди за да ги видят, Палячовци
  • 3 Чеп

    4 1 Отговор
    Дайте примери за нещо свястно, да ви видим....
  • 4 no name no face no number

    1 1 Отговор
    безполезно е да даваш примери за такива неща на хора, които сами се затрудняват да ги открият.Те са много по елементарни, здравословни и не занимават мозъка с безполезни тъпотии.