Last news in Fakti

19 Май, 2018 23:00 2 346 3

Може да има още един филм за Хан Соло

  • хан соло-
  • филм-
  • нов

Обмислят се продължения на историята за младия герой

Може да има още един филм за Хан Соло - 1
Снимка: БТА/AP

Възможно е да има втори филм за Хан Соло, съобщи Movie Web.

Режисьорът Рон Хауърд признава, че му е харесала работата по филма. „Соло: История от Междузвездни войни“ ще излезе по екраните през следващата седмица. Очаква се филма да има силни приходи, подобно на последните филми от поредицата „Междузвездни войни“.

„Мисля, че има много възможности. Мисля, че сценарият на филма отговори на много въпроси, които преди сме имали за Хан Соло. Има доста материал за продължаване напред. Мисля, че е възможно да изберем правилна посока за развитието на героя“, заяви Хауърд.

В момента има очаквания за отделен филм за Оби Уан Кеноби. От Disney обаче едва ли ще оставят най-любимия герой от поредицата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Джаба-Хътянина

    4 1 Отговор
    А ще има ли серия за Чубака ?
  • 3 Голям прос

    3 1 Отговор
    Стига вече касови филми. Последните два-три бяха достатъчно постни, особенно към актьорска игра