13 Юли, 2018 14:06 1 498 4

Мик Джагър слуша църковен хор в Москва

  • мик джагър-
  • the rolling stones-
  • ролинг стоунс

Музикантът пристигна в Русия за финалните мачове на Световното първенство по футбол

Мик Джагър слуша църковен хор в Москва - 1
Снимка: TAСС

Мик Джагър, фронтмен на легендарната британска група The Rolling Stones, посети храма "Св. Василий Блажени" на Червения площад в Москва и слуша изпълнение на църковен хор, предаде ТАСС.

Музикантът пристигна в Русия за полуфиналните и финалните мачове на Световното първенство по футбол. За Джагър беше организирана специална екскурзия на английски език. Малко преди затварянето на храма, когато нямаше много посетители, там все още беше църковният хор. Хористите изпяха специално за рокмузиканта православно песнопение, като го предупредиха, че то "не е много весело".

Изпълнението допадна на основателя на The Rolling Stones и той се снима за спомен с хористите.
На въпроса как оценява Световното първенство по футбол в Русия, вместо отговор Джагър само се усмихна и повдигна единия си палец във въздуха. А на изразено съчувствие за отпадането на британския национален отбор на полуфиналите, Джагър отвърна:"Какво да се прави, случва се!".

Мик Джагър слуша църковен хор в Москва
Снимка: БТА/АР

По данни на медиите мачът с хърватите доставил голямо огорчение на Джагър, след като той бе забелязан на трибуната на стадион "Лужники".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 201

    1 2 Отговор
    Хористите сигурно са били заплашвани с автомати, за да се снимат с тоя!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.