30 Юли, 2018 05:05 2 788 1

Супермен е готов да играе Агент 007

  • хенри кавил-
  • филм-
  • агент 007

Хенри Кавил би приел ролята

Супермен е готов да играе Агент 007 - 1
Снимка: Shutterstock

Актьорът Хенри Кавил обяви, че е готов да приеме ролята на Агент 007, съобщи Screen Rant.

Кавил игра в последния филм от „Мисията невъзможна“. Той е известен и с ролята на Супермен.

Кавил вече беше спряган като фаворит за ролята на Джеймс Бонд. Преговорите обаче се отложиха, след като Даниел Крейг се съгласи да влезе в образа още веднъж.

„Много ще ми хареса да играя Бонд. Това е британска и много забавна роля. Мисля, че след опита с „Мисията невъзможна“, мога да направя някои много интересни неща с ролята. Ще бъде забавно“, заяви Кавил.

В момента се планират снимките за 25-тия филм за Агент 007. След това най-вероятно продуцентите ще търсят нов актьор за ролята. Кавил със сигурност ще е сред проучените възможности.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 AK47

    1 2 Отговор
    След Пиърс Броснан Хенри Кавил ще е
    най-добрият Бонд.
    Лично мнение разбира се ;)