12 Август, 2018 19:23 2 832 0

На лошото момче на рока отново му се размина (ВИДЕО)

  • мерилин менсън-
  • харви уайнстийн-
  • изнасилване-
  • дело

Прокуратурата няма да повдига обвинение за изнасилване срещу Мерилин Менсън 

На лошото момче на рока отново му се размина (ВИДЕО) - 1
Снимка: БТА/АР

Прокуратурата на Лос Анджелис взе решение да не подвига официално обвинение за изнасилване срещу рок звездата Мерилин Менсън, написа сайтът за знаменитости TMZ.

Според органите на обвинението в дадения случай е изтекъл крайният срок, определен за провеждане на следствие и предаването на делото в съда. Оплакването на потърпевшата датира от октомври 2011 година, а впоследствие тя се е отказа от намерението да съди Менсън и престанала да съдейства на прокуратурата.

Темата за сексуалните посегателства и насилие стана много актуална след скандала, в който беше замесен известният холивудски продуцент Харви Уайнстийн, от чиито неправомерни действия се оплакаха над 80 жени.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА