11 Септември, 2018 08:39 2 729 1

Холивудска звезда: Отново имам рак

  • оливия нютън-джон-
  • мастектомия-
  • тумор-
  • рак на гърдата

Оливия Нютън-Джон съобщи, че се бори за трети път с коварната болест

Холивудска звезда: Отново имам рак - 1
Снимки: БТА/АР

Актрисата Оливия Нютън-Джон съобщи, че отново има рак, предаде АР.

Миналата година лекари открили тумор в долната част на гърба й. Тя сподели в австралийската новинарска програма "Неделя вечер", че се справя много добре и че взима канабисово масло срещу болките, произведено от марихуана, която нейният съпруг отглеждал в Калифорния.

Актрисата, която ще навърши скоро 70 години, преминава и през лъчетерапия. Тя сподели, че е изключила захарта от диетата си.

"Вярвам, че ще победя болестта отново", каза Оливия.

Холивудска звезда: Отново имам рак

Актрисата беше диагностицирана с рак на гърдата през 1992 г. Тя се подложи тогава на частична мастектомия. Нютън-Джон беше диагностицирана отново с рак на гърдата през 2013 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гъзибаров

    0 4 Отговор
    "Долната част на гърба", казвате.