Last news in Fakti

8 Октомври, 2018 12:11 3 937 0

Удължен трейлър на "Аквамен" подлуди фенките на Джейсън Момоа (ВИДЕО)

  • джейсън момоа-
  • аквамен-
  • трейлър-
  • кино-
  • филм-
  • dc-
  • dc universe

В трейлъра за пръв път се вижда оригиналния костюм на повелителя на моретата

DC Extended Universe решиха да покажат нов и по-дълъг трейлър на така очаквания от милиони фенки филм за Аквамен с участието на Джейсън Момоа в главната роля. Новото видео показва как героят се е превърнал в Аквамен, който познаваме сега. Освен това, той разкрива и майка му, чиято роля се играе от Никол Кидман, и как тя напуска баща му.

По-нататък в трейлъра виждаме героят на Джейсън в търсене на нещо отдавна изчезнало заедно с Мира, изиграна от бившата половинка на Джони Деп - Амбър Хърд.

Артър Къри - човекът зад героя Аквамен, е новият крал на Атлантис, който разкрива, че просто иска да бъде "герой", не крал.

Двойката претърсва пустинята Сахара, за да намери изгубения артефакт - легендарния тризъбец на крал Атлан, но приключението ги води към полубрата на Артър - Орм, който е злият владетел на океаните. В ролята е Патрик Уилсън.

Орм желае да обедини седемте кралства като предизвика война на повърхността на света, но получовешката идентичност на Аквамен повелява, че докато той е на трона, ще трябва да защитава както водата, така и земята.

Лентата за Аквамен излиза на 21 декември тази година. Режисьорът Джеймс Уан познаваме много добре от успешни филми като Убийствен пъзел, Заклинанието, Коварен капан и др. Всички ленти на режисьора са същински хитове в боксофиса.

Warner Bros. се надяват Аквамен да помогне значително на DC да достигне успеха, който Marvel има в кино салоните. Една от най-хитовите ленти на компанията до тук е Жената чудо, която предизвика фурор пред големите екрани по цял свят. Очакват Джейсън Момоа като Аквамен да постигне същия, дори по-голям успех като любимата Гал Гадот.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА