Last news in Fakti

14 Октомври, 2018 23:58 2 937 5

Разчистват пътя за "Черната пантера"

  • черната пантера-
  • оскар-
  • филм

Disney изтегли "Отмъстителите" от борбата за "Оскар"

От студиото Disney са насочили пълните си усилия, за да осигурят награди „Оскар“ за филма „Черната пантера“, съобщи Movie Web.

От студиото насочват все повече фокуса върху филма на Райън Куглър. Там дори са решили да отдръпнат „Отмъстителите: Война безкрай“, за да осигурят повече внимание за първия си филм.

Планът е „Черната пантера“ да бъде номиниран в категориите за най-добър филм и най-добър режисьор.

Лентата излезе в началото на годината и имаше огромен успех по кината. Филмът е и най-добре оценявания от критиците от поредицата на Marvel за супергерои.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 asd

    14 3 Отговор
    бате тва е най-тъпия филм на света няма шанс да вземе оскар ако не е нагласено

    Коментиран от #4

  • 3 Гостъ

    17 2 Отговор
    Оскара му е вързан в кърпа заради черняците, няма значение че е пълна тъпотия! Холивуд черняк президент избраха два пъти че един филм да немогат да нагласят!Оскарите винаги са нагласени за точните хора!
  • 4 Синдикат на Ало Измамниците

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "asd":

    Може може. Ди Каприо как "спечели" оскар за
    "The Revenant".
  • 5 мъпет шоу

    0 0 Отговор
    Тия оскъри имат същата стойност като калинките и пчеличките служещи за оценяване в детската градина.Ще отдръпнат една боза за да може друга черна такава да вземе тенекиен медал