Last news in Fakti

22 Октомври, 2018 01:26 2 366 1

Капитан Америка може и да се завърне

  • крис евънс-
  • капитан америка-
  • отмъстителите

Крис Евънс уточнява свое изявление

Актьорът Крис Евънс обясни, че сбогуването му с феновете на Marvel не значи непременно, че той повече няма да играе ролята на Капитан Америка, съобщи Cinema Blend.

Евънс се раздели с феновете на филмовата поредица със специален tweet. Много решиха, че това е издаване на сюжета на четвъртата част на „Отмъстителите“.

Според много фенове това значи, че Капитан Америка ще бъде убит в нови филм. Самият Евънс призова зрителите да не бързат със заключенията.

„Много хора решиха, че моето съобщение е един вид издаване на информация. Искам да поясня, че независимо как „Отмъстителите 4“ завърши, щях да отправя същото съобщение. Последният снимачен ден беше наистина много емоционален. Това беше кулминацията на 10 години снимки и 22 филма. Това е наистина невероятно“, заяви Евънс.

Самият актьор и преди е споделял, че може да се откаже от ролята на Капитан Америка след следващия филм. Все още няма потвърждение за това от продуцентите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Отегчен

    2 10 Отговор
    Тъпня .