Last news in Fakti

13 Ноември, 2018 22:00 5 991 1

Зелен злодей превзе кината (ВИДЕО)

  • гринч-
  • бенедикт къмбърбач-
  • коледа-
  • анимация-
  • д-р сюс

Анимацията "Гринч" оглави бокс-офис класацията на Северна Америка

Зелен злодей превзе кината (ВИДЕО) - 1
Снимка: БТА/АР

Анимацията "Гринч" по книгата на д-р Сюс оглави бокс-офис класацията на Северна Америка с продажби от билети през уикенда на стойност 66 милиона долара, предаде АР.

Озвучената от Бенедикт Къмбърбач лента, дал глас на главния герой, измести от първата позиция филма "Бохемска рапсодия", който тази седмица е втори в бокс-офиса с приходи от 30,8 милиона долара и общо 100 милиона долара, получени от деня на излизането му.

Зелен злодей превзе кината (ВИДЕО)

Военният хорър "Overlord" се изкачи на трето място през премиерния си уикенд с приходи от 10,1 милиона долара. Четвърти и пети в бокс-офис класацията на Северна Америка тази седмица са филмите ""Лешникотрошачката и четирите кралства" и "Момичето в паяжината" - съответно с приходи от 9,5 и 6,2 милиона долара.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кълвач

    4 4 Отговор
    Поредната соросоидна дебилщина!