5 Декември, 2018 21:31 2 656 1

Още едно признание за Глен Клоуз

  • глен клоуз-
  • холивуд-
  • награда-
  • златен глобус

Американската актриса получи награда за цялостна кариера

Още едно признание за Глен Клоуз - 1
Снимки: БТА/АР

Музеят на движещия се образ в Ню Йорк връчи годишната си награда на актрисата Глен Клоуз, съобщи АР.

Преди гала церемонията Клоуз каза, че е била "много развълнувана", докато е пишела речта си и си е спомняла за всички невероятни хора, с които е работила през 50-годишната си кариера.

Актрисата заяви, че когато иска да каже нещо за силата на жените, оставя ролите й да говорят вместо нея. Като си спомня филмите си, тя чувства, че е съвсем естествено да я наричат пример за подражание на младите жени.

"Независимо от ролята, от направилите я звезда изпълнения в "Голямото замръзване" и "Фатално привличане" до по-съвременни изпълнения в "Албърт Нобс" и "Съпругата", тя винаги привлича вниманието с таланта си и емоционалната сила на играта си" - пише на сайта на музея.

Глен Клоуз има шест номинации за наградата "Оскар". Тя е печелила три награди "Еми" и две "Златен глобус".

Още едно признание за Глен Клоуз

В тазгодишния награден сезон Клоуз се представя със силното си изпълнение във филма "Съпругата". Тя вече спечели отличието за най-добра актриса за нея на Холивудските филмови награди.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Зрител

    2 3 Отговор
    Дърта некадърница .