16 Декември, 2018 21:32 2 939 2

Рами Мелек се изправя срещу Джеймс Бонд

  • рами мелек-
  • роля-
  • агент 007

Актьорът може да изиграе злодей в следващия филм за Агент 007

Продуцентите на следващия филм от поредицата за „Агент 007“ са харесали Рами Мелек за злодея във филма, съобщи Movie Web.

Мелек набра изключителна популярност през последните години. Той стана популярен със сериала „Господин Робот“, а сега се очаква да получи номинация за „Оскар“ за ролята си в „Бохемска рапсодия“.

След напускането на Дани Бойл с филма се зае Кари Фукунага. Смята се, че той много е харесал Мелек за следващия злодей, срещу който Джеймс Бонд ще се изправи.

Самият Фукунага обяви, че сценарият на новия филм все още не е завършен. Вече обаче се обсъждат възможните актьори за ролите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Именно

    1 6 Отговор
    Какъв ще играе?
    Гениален хакер, гей и певец, който се опитва да зарази всички със спин?
  • 2 ОБРАЗОВАЙ СЕ

    2 0 Отговор
    Има един сериал, казва се "Пасифик". Изгледай го пък тогава прави проветрение.