Last news in Fakti

22 Март, 2019 14:44 4 239 1

Лейди Гага заби Джеръми Ренър

  • лейди гага-
  • джеръми ренър-
  • брадли купър

Певицата прекарва доста време с актьора, което вероятно е знак за началото на нов роман

Лейди Гага заби Джеръми Ренър - 1
Снимки: БГНЕС/EPA

Певицата и актриса Лейди Гага прекарва доста време с актьора Джеръми Ренър, което според източници от обкръжението им може да е знак за началото на нов роман, съобщи Contactmusic.

Тридесет и две годишната изпълнителка, която се изявява и като актриса, се раздели с годеника си Крисчън Карино през февруари след продължила две години връзка. Сега, според източници, цитирани от сп. People, Лейди Гага се е сближила с 48-годишния Джеръми Ренър и прекарва доста време с него.

Лейди Гага заби Джеръми Ренър

Новината за романтичното сближаване на ексцентричната поп звезда и актьора идва скоро след като Лейди Гага "изригна" срещу социалните медии заради това, че разпространяват неверни слухове за романтична връзка между нея и Брадли Купър.

Отношенията между певицата и актьора и режисьор на филма "Роди се звезда" се превърнаха в една от най-обсъжданите теми в социалните медии след церемонията за наградите "Оскар". На шоуто Гага и Брадли изпълниха хитовото си парче "Shallow" от музикалната продукция. Вместо обаче да обсъждат отличието, което песента спечели, потребителите се заеха да нищят прочувственото изпълнение на двойката.

Според мнозина то е било свидетелство за романтичните отношения между Гага и Брадли, при това демонстрирано "под носа" на Ирина Шейк - половинката на актьора и майка на дъщеря му.

Помолена да изясни слуховете, Лейди Гага нарече социалните медии "тоалетната на интернет".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 американски психо

    2 0 Отговор
    Тая май смени резбата......и стъпи на правилния бряг!