30 Март, 2019 20:08 3 394 9

Джуди Денч: Той е перфектният агент 007

  • идрис елба-
  • джуди денч-
  • джеймс бонд-
  • агент 007-
  • даниъл крейг-
  • иън флеминг

Британската актриса смята, че Идрис Елба ще е блестящ в образа на Джеймс Бонд

Джуди Денч: Той е перфектният агент 007 - 1
Снимки: БГНЕС/EPA

Джуди Денч смята, че Идрис Елба ще е блестящ в образа на Джеймс Бонд, ако му се повери тази роля, съобщи Contactmusic.

Денч и Елба наскоро се снимаха заедно във филма "Котките".

Осемдесет и четири годишната актриса изпълнява ролята на шефа на МИ-6 в седем филма за Бонд, последният от които е "007 координати: Скайфол". Тя е уверена, че 46-годишният Елба е перфектният кандидат да поеме щафетата от Даниъл Крейг като любимия шпионин на Нейно Величество след последната му поява в образа на агент 007 в 25-ия филм от легендарната поредица.

Джуди и Идрис работиха заедно над предстоящата да се появи по екраните филмова адаптация по мюзикъла "Котките" на Андрю Лойд Уебър. На екрана те ще се появят в ролите съответно на Стария Деутерономи и Макавити.

Джуди Денч: Той е перфектният агент 007

Джуди е на мнение, че поредицата за Бонд ще еволюира и не очаква в следващите филми да има характерните за главния персонаж сексистки забележки.

Денч същевременно се опасява, че ако това бъде направено, създателите на филмите няма да останат верни на книгите на Иън Флеминг, върху които е базирана поредицата.

Джуди Денч: Той е перфектният агент 007


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бат Саше

    35 2 Отговор
    Мммм, идеален ще е. Няма как да не е черен. И поне една роля трябва да е на гей, една на лесбийка и една на евреин. Иначе чифутите няма да пуснат филма. Повръща ми се вече от американските помии!

    Коментиран от #7

  • 2 плевен

    22 1 Отговор
    Прав си Бате. И в този ред на мисли, е редно Дж. Б. да евоюлира в черен гей, а след това в челна лесбийка. След съответната хирургическа намеса.
  • 3 Хк йхг

    19 1 Отговор
    Ма той черен, ма!!!
  • 4 Брат ми

    17 1 Отговор
    Мноо ги мразим тия извратеняци. Всичко до което се докоснат му се бава майката.
  • 5 Hugo

    13 1 Отговор
    Повдигам се от тази политкоректност. Не може животни да играят човешки роли.
  • 6 Промяна

    9 1 Отговор
    Знам, че са отказвали ролята на хора, защото не били Британци, други кандидати бяха черни... Сега е време за промяна нека Бонд стане черна, асексулна жена, родена в Китай, примерно, за да са доволни всички в този скапан свят. Роджър Мур най-вероятно се върти гроба си..
  • 7 Гост

    2 7 Отговор

    До коментар #1 от "Бат Саше":

    Като ти се повръща,защо ги гледаш ? Гледай си Мосфилм и живей сто години назад.
  • 8 Гост

    3 6 Отговор
    Чета коментарите на разни болни русофили и се чудя, като не им харесва западното кино,защо го гледат. Явно каскетите нямат нищо и от скука колхозниците гледат филми на загниващия капитализъм.Явно ушанките още не са разбрали,че сме 21 век,Ленин е мъртъв отдавна и Русия не е империя,но те продължават да си взривяват влакове в Сибир,както се казваше в един виц.
  • 9 гост

    2 0 Отговор
    Най-уместно би било да започне като агент, по средата да се разкрие, че тайно той бил гей и да представи партьора си, а в края на филма да си смени пола и да стане Джина Бонд като получи безулсовна подкрепа за силата и непреклонността пред човешките предразсъдъци.