Last news in Fakti

3 Април, 2019 10:08 3 778 5

Хванаха убиеца на разстреляния рапър (ВИДЕО)

  • нипси хъсъл-
  • рап-
  • рапър-
  • ел ей

Нипси Хъсъл беше убит с няколко куршума пред магазина си за дрехи в Лос Анджелис

Хванаха убиеца на разстреляния рапър (ВИДЕО) - 1
Снимки: БГНЕС/EPA

Сътрудници на правоохранителните органи в град Лос Анджелис потвърдиха задържането на мъж, заподозрян в убийството на рапъра Нипси Хъсъл, съобщиха световните агенции.

Арестуваният Ерик Холдър е бил задържан в югоизточното предградие на Лос Анджелис - Белфлауър. Полицията се е добрала до него, благодарение на видеозаписи от камери за наблюдение, направени по време на убийството на 33-годишния рапър. Той беше застрелян с няколко куршума в Лос Анджелис пред магазина си за дрехи в неделя. Двама други души бяха ранени по време на убийството.

Според директора на полицията в Лос Анджелис Майкъл Мур престъплението е било свързано с личен конфликт между двамата мъже и нямало общо с враждуващите местни банди.

Хванаха убиеца на разстреляния рапър (ВИДЕО)

След стрелбата убиецът на Нипси Хъсъл се качил на автомобил, шофиран от жена. По данни на полицията, тя се е предала на властите във вторник.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Batushka

    14 9 Отговор
    Сигани...всички които слушат сиганска музика са от липсващото звено...

    Коментиран от #4

  • 2 AMG

    11 3 Отговор
    Много е зле тая песен.....
  • 3 Циник

    11 5 Отговор
    К'во ни пука за некви черни маймуни?
  • 4 Бойчиновци

    1 4 Отговор

    До коментар #1 от "Batushka":

    Добре че слушам метъл, за да мога да шибам майка ти ритмично! Само на солото на китарата я зорим малко повече, ама ти няма да се сърдиш после сутринта ще я гледаш с блясък в очите - доволна та доволна Ботушка :))) може и палачинки да ти направи като на послушен паляк.

    Коментиран от #5

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.