Last news in Fakti

21 Април, 2019 23:05 5 307 3

Правят сериал по "Последният мохикан"

  • последният мохикан-
  • сериал-
  • кари фукунага

По продукцията работи Кари Фукунага

Правят сериал по "Последният мохикан" - 1

Режисьорът Кари Фукунага подготвя сериал по „Последният мохикан“, съобщи Варайъти.

В момента Фукунага работи по 25-тия филм от поредицата „Агент 007“. След това обаче той ще се съсредоточи върху сценария по романа на Джеймс Фенимор Купър.

Историята вече има няколко филмови версии. Най-популярната е тази от 1992 г., в която главната роля се изпълнява от Даниел Дей Люис.

Романът разказва за индианец, който се влюбва в дъщерята на британски полковник. Фукунага ще работи по филма заедно с режисьора Никол Касел. Те ще наблегнат на историческите събития от 19-ти век.

В момента се подготвя работата по снимките на филма.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кольо Кирката

    14 0 Отговор
    Тандема Дениъл Дей-Люис и Маделин Стоу, беше невероятно въздействащ. Музиката към филма май спечели Оскар, а после много рок-групи направиха изключително добри кавъри! Eviliver направиха зверско добро изпълнение, като с има предвид скромното им състояние на квартални дрънчалници! Историята е много въздействаща, а идеята е символична - дано сериала се увенчае с УСПЕХ!
  • 2 Batushka

    1 1 Отговор
    Сега е момента да се отървем от вожда.. .
  • 3 1914

    11 0 Отговор
    Най-хубавия филм! А за музиката нямам думи!