Last news in Fakti

4 Юли, 2019 11:34 1 988 2

Джеймс Бонд ще вилнее в Южна Италия

  • рами малек-
  • джеймс бонд-
  • агент 007-
  • даниъл крейг-
  • кари фукунага

Две области се готвят да посрещнат снимачния екип и актьорския състав на новия филм за агент 007

Джеймс Бонд ще вилнее в Южна Италия - 1
Снимки: БГНЕС/ЕРА

Две области в Южна Италия се готвят да посрещнат снимачния екип и актьорския състав на 25-ия филм за Джеймс Бонд, предаде Франс прес. Главната роля в новия филм отново е поверена на Даниъл Крейг.

В град Матера в областта Базиликата, обявен за световна столица на културата през 2019 г., и в Гравина ди Пулия в областта Пулия ще бъдат заснети редица сцени от филма.

"След като тук бяха заснети сцени от италиански и международни филмови продукции, сега дойде ред на новия филм за Джеймс Бонд", заяви кметът на Гравина ди Пулия Алесио Валенте.

Подробностите за сцените от новия филм и датите на снимките се пазят в тайна. Властите в Гравина ди Пулия обаче разкриха, че през август и септември там ще бъдат заснети сцени от новия филм, който все още не е озаглавен.

Междувременно американският актьор с египетски произход Рами Малек увери, че нямаше да приеме да се превъплъти в образа на злодей в 25-ия филм за Бонд, ако персонажът му, който е терорист, бе привърженик на идеология или изповядваше дадена религия. Снимките на новия филм започнаха през април.

Джеймс Бонд ще вилнее в Южна Италия

"Не може персонаж да бъде идентифициран с всеки терористичен акт, отразяващ дадена идеология или религия - казал 38-годишният актьор. - Ако това е причината да ми поверите ролята, не разчитайте на мен".

Малек обаче си дал сметка, че режисьорът Кари Фукунага има съвсем различно виждане за филма. "В случая злодеят е друг тип терорист", отбеляза носителят на "Оскар".


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Зизу

    2 1 Отговор
    Юначага
  • 2 Гост

    0 1 Отговор
    Ако ше и в южна Африка егати грозника е тоя .Най гадно изглеждащия актьор на всички времена след брад пит .