Last news in Fakti

22 Септември, 2019 22:00 3 744 7

Нов сериал по "Игра на тронове"

  • игра на тронове-
  • нов-
  • сериал

Джордж Р.Р. Мартин ще е сценарист и продуцент

От HBO са близо до реализирането на нов сезон, който ще бъде предистория на сериала „Игра на тронове“, съобщи Movie Web.

Новият сериал отново ще е по мотиви от книгите на Джордж Р.Р. Мартин. Неговата последна книга „Огън и кръв“ се радва на голям успех.

Тя разказва историята на семейство Таргариен и превземането на Седемте кралства. Сюжетът на серила ще се развива 300 години преди събитията в „Игра на тронове“.

Мартин се е съгласил да е сценарист и продуцент на поредицата. Вече се снима нова предистория към „Игра на тронове“.

Смята се, че има още няколко сценария за различни истории от поредицата.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КОЮ

    8 2 Отговор
    ЕЕЕЕ нема да го гледам . 10 години гледах играта , 10 години и накрая да сложат най смотания персонаж за крал . Няма как пак да се хвана на тея смотани сценаристи , първите 3 сезона бяха невероятни , тъкмо си харесаш някой и те вземат че го отрепят по невероятно садистичен начин , и накрая сакатия олигофреничен зомбиран полуидиот да стане крал .

    Коментиран от #2, #4, #6

  • 2 123

    1 3 Отговор

    До коментар #1 от "КОЮ":

    Сценаристите са други и Мартин ще е пряко замесен в сценария до края. Поне се надявам. А за да не ревеш, прочети книгите и чакай да излязат последните две. Там какъвто и да е края ще има последователност и логика.

    Коментиран от #3

  • 3 КОЮ

    5 0 Отговор

    До коментар #2 от "123":

    Не случайно писах че първите 3 сезона бяха невероятни , те бяха по книгите , редактирани лично от Мартин , следваше се неговата извратена логика . 4 сезон почна по неиздадена книга , понеже пияндето не можа да смогне да я допише . Тогава назначиха Д и Д за юсценаристи и стана ПОМИЯ . Сега пак почват да ни загъгват и пробутват същия изпитан номер Мартин ще е обещаваме и после некое недоносче ще довърши бездарно и пребързано . Казаха че филм ще има , да ама Мартин ги отряза , сега сериал замислят . ТЪПОООО .

    Коментиран от #7

  • 4 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "КОЮ":

    Както и в живота, не ни управляват онези, които ще си харесаме.С тази разлика, че в реалността ни управляват умствени идиоти, а в сериала - персонаж с физическа инвалидност. На мен развръзката ми хареса, това все пак не е сапунка. А и любимия на повечето хора персонаж, който те си спрягаха за крал ще се чувствува по на място там, където Джордж Мартин му определи чрез перото си да отиде.
  • 5 зомби

    0 0 Отговор
    Зомбитата и наркоманите са като свинете. С напредване на зомбирането им става все по-безразлично с какво ги хранят. На края приемат и най-големите боклуци стига да носят името на оригинала.
  • 6 Алиса

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "КОЮ":

    Не може да се нарече идиот този, който има в главата си няколко разузнавателни служби. Информацията, с която ти разполагаш , а врага ти не, винаги е била и ще си остане силна карта при Гео политическите игри.
  • 7 123

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "КОЮ":

    Въобще не знаеш какво приказваш, приятел. Четвъртата книга от сагата "Песен за огън и лед" излезе през 2005-та година. Двамата сценаристи Дейвид Бениоф и Дан Уайс бяха в сценария още преди началото на сериала. Всъщност те бяха основна причина да се започне със сериал, да реализират мечтата на Мартин. Двамата включително са измислили дотракския и останалите "чуждестранни" езици в сериала. Мартин беше в сериала до четвърти сезон, когато ги остави да работят сами за да си довърши останалите две книги от сагата (шеста и седма). Двамата Д§Д имаха материал по пети сезон от последната книга и след това трябваше сами да сглобяват сценария и затова нивото започна да спада.

    За филм не знам. Мартин е казал в няколко интервюта, че им е говорил за 10-13 сезона, но двамата са му казали 7 (спрели са на 8 сезона явно). Мартин също говори още преди началото на осмия сезон на Игра на тронове за пет на брой предистории. В това ще се състоят новите сериали - предистории. През 2020 ще е едната, най-вероятно за Таргариените.