Last news in Fakti

9 Октомври, 2019 12:19 3 901 10

Новият филм за Джеймс Бонд ще ви шокира (ВИДЕО)

  • даниъл крейг-
  • наоми харис-
  • агент 007-
  • джеймс бонд

Актрисата Наоми Харис сподели, че лентата ще бъде пълна с изненади

Новият филм за Джеймс Бонд ще ви шокира (ВИДЕО) - 1
Снимки: БГНЕС/ЕРА

Актрисата Наоми Харис сподели пред сп. GQ, че новият филм за Джеймс Бонд ще бъде пълен с изненади и ще шокира зрителите, пише Контактмюзик.

Четиридесет и три годишната Харис се превъплъщава в ролята на Ив Мънипени и в новата лента "Няма време да умра", след като игра в "Скайфол" и "Спектър".

Що се отнася до новата продукция, Харис твърди, че тя е нещо като продължение на предишните два филма, но с шокиращи изненади. По нейните думи ролята на Даниъл Крейг и неговият Бонд ще бъдат по-тясно свързани с емоциите.

Новият филм за Джеймс Бонд ще ви шокира (ВИДЕО)

"Бих казала, че той отново става близък до сърцето си, до чувствата си. И е по-склонен да се влюби!", споделя актрисата.

По нейните думи в края на "Спектър" агент 007 отстъпва кариерата си на дамите. Той е принуден да се съобрази с повелите на времето и да се примири с факта, че жените вече не са само "бонбонче" за очите.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жозефино

    4 3 Отговор
    Чакаме!
  • 2 ще ме

    14 1 Отговор
    впечатли,без да ме изненада,ако новият Бонд е чернокожа лесбийка. Това ще бъде в крак с времето
  • 3 Голям Слон

    9 2 Отговор
    Понеже съм в потрес от днешния Холивуд, галантно ще подмина поредния филм за суперчовек :-) То така или иначе в киносалона от околните ще е едно постоянно четене на фейсбук и вайбър, та по-добре вкъщи с някой хубав скандинавски филм. Може и френски. Нещо взе вече противно да ми става от непрестанния франчайз, който ни залива по кината. И от пълната липса на воля у хората, дръзнали да дадат 10-12 лева за билет, да оставят телефона си на безшумен режим и в чантата поне за два часа на ден.

    Коментиран от #4

  • 4 Пилотът Гошу

    8 2 Отговор

    До коментар #3 от "Голям Слон":

    Че как ще изпуснат поредната простотия във Фейса? Да отговорят с 2 часа закъснение? Абсурд!

    Коментиран от #5

  • 5 Голям Слон

    3 1 Отговор

    До коментар #4 от "Пилотът Гошу":

    Wall*E нацията вече е оформена. Гледайте анимацията. Ще откриете поразително много прилики.
  • 6 Ved

    8 2 Отговор
    Ще шокира с тъпизми , не реални каскади, яко смучене на коктейли, и перчене на дървеняк в костюм. И задръстената изтъркана реплика Бонд Джеймс Бонд . Приятно ми е аз съм британско дърво.
  • 7 гост

    14 1 Отговор
    И филмите за Бонд, така успешно възкресени от Крейг, приключват. Точка. Феминизъм, еманципация, равенство. Какво лошо има в това жената да се приема като обект на желание, да ги ухажат, да има лигавене, глезене, да я обгрижваш? Всичко това е поругано от някакви болни феминистки, които искат да са равни с мъжете, ама не съвсем, защото трябва да им е и пък по-леко, нали били жени, да се не повредят нещо. Ами когато жената е в цикъл и е конфликтна с останалите, това на някой мъж прощава ли му се? Май не. Не е случайно, че жените живеят повече от мъжете, очевидно им е по-лек живота, ама съсипват и последните мъжкарски филми за екшън и свалки.
  • 8 Цецо

    3 0 Отговор
    Какъв е този Бонд и за какво иде реч в тези филми, че ми стана интересно? :)

    Коментиран от #9

  • 9 Уйки

    2 1 Отговор

    До коментар #8 от "Цецо":

    Бонд е английски сикрът адженте, който има шефка Габровка, тя все му мрънка, че харчи много... колежка от Софийския Технически, тя всичко знае и ра,збира, и който е дал обет за безбрачие, затова все с разни мацки се събужда,. Той се бъхти, кръшка, бега, гони, играе комар, пие Скоч и убива ВРАГА, но винаги се измъква, нещо като беге политиците не ги лови Темида. Накратко е супер агент. Крейг просто се вписа в ролята, без него филма става блудкав екшън. Ето това е агент 007
  • 10 боза за джедъри толерасти

    1 0 Отговор
    поредната джендърска боза за равенството между половете ( да ама друг път) нахъсани феминистки с тъп поглед, помия пълна, само болен мозък ще гледа този "филм"