Last news in Fakti

25 Ноември, 2019 13:29 2 285 10

Холивудска звезда: Не получавам роли, защото...

  • джеймс макавой-
  • холивуд-
  • джеймс бонд

Актьорът Джеймс Макавой, който е висок 1,70 метра, разкри, че навремето не получавал роли заради ниския си ръст

Холивудска звезда: Не получавам роли, защото... - 1
Снимки: БГНЕС/ЕРА

Актьорът Джеймс Макавой, който е висок 1,70 метра, разкри, че навремето не получавал роли заради ниския си ръст. Казвали му, че е прекалено нисък за тази или онази роля.

"Понякога човек има чувството, че не е с достатъчно добър външен вид, за да получи роля - каза звездата от филма "Стъкления". - Преди години актриса ми каза, че решението да ѝ партнирам във филм е интересно, защото никой не би повярвал, че бих могъл да изляза с някоя като нея. Това бе като ритник в слабините. Отвърнах ѝ "Добре, през следващите 8 седмици ще се правя, че действително те харесвам".

Взаимоотношенията ни наистина бяха интересни. Понякога ми казват, че ръстът ми е прекалено нисък за дадена роля. Дори когато съм получил роля, имам чувството, че трябва да се направи нещо по този въпрос."

Макавой обаче в никакъв случай не би искал да е в образа на Джеймс Бонд.

Холивудска звезда: Не получавам роли, защото...

"Дали искам да изпълня ролята на Бонд? Това може да е мечта за всеки актьор, но не и за мен. Няма да се получи - тази роля не е подходяща за мен", отбеляза той.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ердоганя

    10 1 Отговор
    Много голям!
  • 2 Дългият

    17 0 Отговор
    Че Том Круз да не е 2 метра...а получава роли...

    Коментиран от #4

  • 3 СвръхАз

    6 1 Отговор
    Голям, голям..1.70..
  • 4 mmm

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "Дългият":

    Даже получи роля, като героя който изигра е над 1.90 в книгите, по които се направиха 2 филма..
  • 5 Крива ракета

    4 1 Отговор
    Стига вече с тези спекулации, естествено че има актьори, които са подходящи или не за определена роля както и хора, коита са подходящи или не за определена дейност, това са нормални неща, всеки трябва да намери това, в което е добър.
  • 6 Гост

    4 0 Отговор
    е мен няма да ме вземат да играя херкулест, но могат да ме вземат за дубльор на ТОР от последният филм, шкембето го имам.

    По тази логика - аз също ритам топка, но не ме взимат в Барса и не ми дават 80 милиона годишно, но надали е защото съм нисък.
  • 7 Западни психари

    6 1 Отговор
    Ръст над 170см за мъже и жени е абсолютно ИКОНОМИЧНО и ЕКОЛОГИЧНО неизгоден! По-високите хора са огромен проблем, защото това означава по-дълги дрехи, мебели, коли, тавани на апартаменти и така нататък. Освен това по-високите хора имат нужда от повече храна за да не изглеждат мършави. От височината НЯМА ПОЛЗА!!! Преди 50 000 години в каменната ера може и да е било плюс да си висок и едър, но сега това е само сексуален фетиш и с никаква друга полза!!! Кофтито е, че в модния бизнес с десетилетия бяха налагани кльощави и дълги жени от психари като Лагерфелд, както и високи мъже

    Коментиран от #8

  • 8 Гост

    3 3 Отговор

    До коментар #7 от "Западни психари":

    Това,че ти си 1.60 не означава нищо :)

    Коментиран от #9

  • 9 Ироничен

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "Гост":

    От майтап не разбираш ли?
  • 10 100

    0 0 Отговор
    А Дани Де Вито да не е много висок. ;)