26 Ноември, 2019 10:52 2 543 4

Ето кой ще представи България на Евровизия 2020

  • евровизия-
  • представител-
  • виктория георгиева-
  • певец-
  • певица-
  • песенен конкурс

Виктория Георгиева е изпълнителят, който ще се състезава на песенния конкурс

Ето кой ще представи България на Евровизия 2020 - 1
Снимка: Shutterstock

Стана ясно кой ще е изпълнителят, който ще представя България на „Евровизия”. Това е Виктория Георгиева, която спечели любовта на публиката с участието си във формата на NOVA "X-Factor".

Песента, с която тя ще се яви на музикалния конкурс, все още не е ясна. Изданието на „Евровизия” догодина ще проведе в холандския град Ротердам.

„Има много талантливи хора, които ей така си се свиват вкъщи и ги е страх да се покажат пред света. Аз бях също така и за това искам да покажа на тези хора, че те могат и че един най-обикновен човек може да стигне много високо, ако смело преследва мечтите си и вярва в това”, споделя Виктория.

След като стана ясно, че Вики ще ни представи на песенния конкурс догодина, десетки фенове веднага започнаха да ѝ честитят и да изразят подкрепата си. Една от тях беше и Поли Генова, която представи страната ни на Евровизия през 2011 г. и отново през 2016 г., когато зае престижното четвърто място на финала.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иванчо

    5 2 Отговор
    Напсоследък всяка втора статия ви започва с "Ето кой..." Вземете се прекръстете на "Жълти факти", защото от известно време всичко, което пускате е с жълт отенък и то не в смисъл на клюкарски...
  • 2 Ал та фанах Атаопънах

    6 0 Отговор
    Нека познаем? Ще пее на английски и ще се надяваме това да трогне журито, въпреки че последните 100 пъти не се получи?
  • 3 Горо

    5 0 Отговор
    Уж се бяхме оттеглили от участие в Евровизия, за да не се харчат излишно парите на данъкоплатците и ето, че новият шеф на БНТ Емил Кошлуков реши отново да завърти тотото за печелене на лесни и бързи пари. Излишно е да пророкувам какъв ще бъде изходът от новото участие на България в песенния конкурс "Евровизия".
  • 4 само

    3 0 Отговор
    СтаршиЯ,Чая,Ватмана ,Лю Дьо и бр!!! Те имат `тапия`.....