Last news in Fakti

18 Декември, 2019 12:39 2 590 11

След 34 години Том Круз се завръща за продължението на "Топ Гън" (ВИДЕО)

  • топ гън-
  • том круз-
  • самолет-
  • филм-
  • трейлър-
  • продължение-
  • маверик

Нова впечатляваща порция въздушна акробатика ще видим през 2020 година

Том Круз се завръща към ролята, която го превърна в звезда - тази на смелия до безразсъдност пилот на изтребител Пийт "Маверик" Мичъл.

Това ще се случи в "Топ Гън: Маверик" - продължението на филма от 1986 г., който остави зрителите с отворени усти, като им предложи реалистични сцени на въздушен екшън, каквито не бяха виждали до тогава.

Продължението на оригиналния "Топ Гън" идва цели 34 години след оригинала. Както героят на Круз казва в трейлъра на филма "Трябва да призная, че не очаквах покана да се върна". Самият Том е получил поканата и не е отказал да се върне към емблематичната роля.

Feel the need. Trailer tomorrow. #TopGun

Публикация, споделена от Tom Cruise (@tomcruise) на Дек 15, 2019 в 6:00 PST

В "Топ Гън: Маверик" неговият персонаж се е е отдал на тестови полети, с което отбягва повишенията, които биха му отнели удоволствието от това да лети. Нещата обаче се развиват така, че той се заема с подготовката на ново поколение американски пилоти, подготвяни за специална мисия. Както за тяхна изненада, така и за такава на висшестоящите, Маверик е способен на неща със самолета си, които те дори не са подозирали.

Емоциите достигат ново ниво, когато Маверик се среща с Брадли "Рустър" Брадшоу (Майлс Телър), синът на неговия най-добър приятел и някогашен партньор - загиналият Ник "Гуус" Брадшоу.

Режисьор на новия "Топ Гън" е Джоузеф Козински, а впечатление в трейлъра правят новата порция спиращи дъха кадри на въздушна акробатика. При това те са реално изпълнени и заснети. Круз не е изневерил на себе си и донякъде безумната нагласа за холивудска звезда да изпълнява сам всяка своя каскада - дори във въздуха, пише webcafe.bg

Сред имената на сценаристите присъстват Кристофър Маккуори и Ерик Уорън Сингър, който е работил по "Американска схема".

Интересното е, че в "Топ Гън: Маверик" освен него ще видим и завръщането на Вал Килмър в ролята на "Айсмен".

Сред актьорския състав виждаме имената на Дженифър Конъли, Джон Хам, Ед Харис и др.

Премиерата на "Топ Гън: Маверик" в България е на 17 юли 2020 г.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Илиян

    6 2 Отговор
    Чакаме.........
  • 2 Гост

    5 15 Отговор
    Поредната тъпа скучна , краварска сциентоложка боза . Първия филм беше тъп а този ще бъде още по задръстен.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Разочарован

    21 2 Отговор
    Първият филм...еххх...младост. Гледах филма с притаен дъх, сърцето ми бе пълно с надежди за един по-добър живот под крилото на братята от запада. Радвах се, че се разрушават заводи, ТКЗС-та, защото си казвах, че всичко е за добре и. Просто малко трябва да потърпим и след това и нашата армия ще има пилоти като Топ-Гън и ще имаме нови и модерни заводи и висчко ще ни е модерно и хубаво като на запад.
    Тридесет години по-късно, заводите дето ги разрушиха все още ги няма, внасяме лук от Полша и домати от Турция, Божков и Пеевски си делят Фбет, на власт е Партията както и тогава....
    Само едно се сбъдна. Купихме си точно същият самолет, като този на Топ-Гън. Без разлика, едно към едно.

    Коментиран от #7, #11

  • 5 Ехооо

    7 0 Отговор
    Да бяха взели и Бат Бойко за филма. Да изиграе баш мачо. А и да си види самолетите!
  • 6 НАБЛЮДАТЕЛ

    3 4 Отговор
    ТИЯ ШУТОВЕ,ЗАЩО НЕ ПОСЕТЯТ НЯКОЯ ОТ РУСКИТЕ ШКОЛИ ЗА ПРЕКВАЛИФИКАЦИЯ НА ПИЛОТИ И ДА ВИДЯТ ИСТИНСКИ ПИЛОТАЖ НА ИЗТРЕБИТЕЛИ НА ВЪРХА НА ЧОВЕШКИТЕ ВЪЗМОЖНОСТИ И НА МАШИНАТА. ТЕХНИЯ ЦИРК НА КИНО ВСЕКИ ГО МОЖЕ И НАЙ-ВЕЧЕ В ХОЛИВУД.

    Коментиран от #8, #10

  • 7 360

    11 2 Отговор

    До коментар #4 от "Разочарован":

    НЕ СИ СЪВСЕМ ПРАВ ОТНОСНО ВИНОВНИЦИТЕ ЗА НАШИЯТ ПРОВАЛ, ДС-тата СИ ПРИСВОИХА ДЪРЖАВАТА И СА ВИНОВНИ ЗА 25-30 ГОДИШНИЯТ ЗАСТОЙ ! ! НЕ АМЕРИКАНЦИТЕ НИТО ЕС, ГЛАВНИТЕ ВИНОВНИЦИ СА СРЕД НАС
  • 8 Рашка с чашка

    3 1 Отговор

    До коментар #6 от "НАБЛЮДАТЕЛ":

    Само ще ти кажа че самолетът от Топ гън 1 е Ф-14. Това е уникална машина за времето си, свалена от служба в САЩ през 2006 година. Има рекордна статистика каквато нито един съветски /руски самолет не може дори да доближи. Свалени противници във въздушен бой - 135, загуби във въздушен бой - 4, свалени Ф-14 от ПВО - 4. 135-4-4! Най-добре представения съветски самолет в това отношение е Миг-25 статистика 8-8, за сравнение от това време е Миг-23 при него е 24-156!
  • 9 Антон Оскотелоф

    2 0 Отговор
    Ще фърка (студийно) в "реалистични сцени" с F-16 Блок 70, докато ги произведат
  • 10 Цървулче русофилско

    3 3 Отговор

    До коментар #6 от "НАБЛЮДАТЕЛ":

    Първо трябва да изтрезнеят от одеколона,после може и да литнат....с балони
  • 11 Димов

    3 0 Отговор

    До коментар #4 от "Разочарован":

    Самолетът от Топ Гън е двумоторен Ф14 Томкет. Само байрачето му е като на Ф16.