11 Юли, 2020 22:01 2 450 3

Джейсън Момоа става снежен човек

  • джейсън момоа-
  • снежен човек-
  • филм

Той ще е част от адаптация по "Снежния човек Фрости"

Джейсън Момоа става снежен човек - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Актьорът Джейсън Момоа се е съгласил да озвучи героят на Снежният човек Фрости, съобщи Movie Web.

Героят е част от нов игрален филм, който ще е по мотиви от класически анимационни филми. Момоа вече е дал съгласие да участва във филма.

Снежният човек ще е анимиран. Той е много популярен анимационен герой, станал част от редица анимационни филми и сериали.

Най-популярната история е за това, как група ученици съживяват снежния човек с магическа шапка. Очаква се да започне предварителната работа по филма.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Алфа Вълкът

    1 3 Отговор
    Само да не става ибрикчия на Божков като нашия президент. Не можа и той да напълни едно чекмедже от грипените и сега с ибрикчийство ще го пълни.

    Коментиран от #2

  • 2 Или Бате Или останалите ДСта

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Алфа Вълкът":

    Президента е точен но няма никой зад него, ако "Бате" падне идват Али Баба и 4000те ДС-та, представени скромно и почтенно от БСП, Корнелата е поставено лице всъщност "управляват" ДСтата от "блоковете" си на Слънчака, Еврофондове, източване на ДДС - всякакви проекти за усвояване на кинти . . . докато възпитано се изказват лицата на партията - Паргов, Зарков, Вигенин, Стоилов - все сладкодумци
  • 3 до 1 и 2

    2 1 Отговор
    През оная работа ми е, това са си проблеми на софиянци! Оправяйте се!