Last news in Fakti

2 Октомври, 2012 14:57 1 143 0

Адел написа песен за Джеймс Бонд

  • адел-
  • песен-
  • джеймс бонд
Адел написа песен за Джеймс Бонд - 1

Песента от саунд трака на новият филм за Джеймс Бонд ще бъде изпълнена от Адел, пише Би Би Си. 

Песента ще носи заглавието – Skyfall. Певицата публикува на своята страница в Twitter и снимка на песента от филма. Самата песен ще бъде представяна официално на 5 октомври, което се пада петък. На същата дата се отбелязват 50 години от излизането на първия филм за Джеймс Бонд.

Аранжимента на песента към филма е направен от композитора Джак Редфорд.

”В началото имах леки колебания дали да приема да запиша песента за филма на Бонд- Skyfall 007.”, споделя самата Адел.

Тя допълни, че се е притеснявала от факта, че има много напрежение, когато става на въпрос за работа по проекта – Бонд. Но след като прочела сценария на филма, бързо се влюбила в него и колебанията й бързо изчезнали.

”Беше вълнуващо, защото не съм правила никога такова нещо до сега. Един от най-гордите моменти в моят живот беше, когато записахме инструментала на песента.”, гордо заяви Адел.

Във Великобритания се очаква на 26-ти октомври да се появи 23-ят филм от поредицата за Джеймс Бонд.

Въпреки, че официалното представяне на песента към филма ще бъде идният петък, по-рано този следобед, то вече беше достъпно в интернет.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА