Last news in Fakti

10 Септември, 2020 13:07 1 515 5

Район ''Средец'' обяви среща-беседа №3

  • район средец-
  • инициатива-
  • срещи-беседи-
  • доц. георги лозанов

Този път гост ще бъде медийният експерт доц. Георги Лозанов

Район ''Средец'' обяви среща-беседа №3 - 1
Снимка: БГНЕС

Район "Средец" продължава поредицата от отворени срещи-беседи между артисти/интелектуалци и публиката, в които ще имаме възможността да разговаряме помежду си открито, свободно и приятелски, да обменим идеи, енергия и "ноу хау" за изкуството, живота, света и каквото още искаме, и можем да си позволим, или накратко казано - за всичко.

Третата среща ще се състои на 16.09. (сряда), от 19:00 ч., на Камерна сцена "Славянска беседа"

Наш гост ще бъде медийният експерт доц. Георги Лозанов, уточняват от район ''Средец''.

Водещ на поредицата: Теодора Тотева.

Вход свободен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Софиянец

    6 2 Отговор
    Мъка, паркинги подземни трябват, не празни приказки беседи и седенки. То човек като не може и не го бива му остава да приказва и беседва. Срам за Трайчо Трайков, но то и името му такова, в трайкане и снишаване ще му мине мандата и животецът. Комплексари неграмотни!
  • 2 Дедо ви

    6 1 Отговор
    Не знам защо, но виждайки снимка на лицето Г. Лозанов,очаквам много говорене и накрая едно голямо нищо. Те на това му се казва "експерт от класа".
  • 3 Ммм...да

    2 1 Отговор
    Отврат плужек е тоя рошавия с папиончицата.Отврат !
  • 4 666

    1 0 Отговор
    Безнадеждно изветряла старовремска лимонадка. Много засукани изречения, много поза и накрая само изгода и хонорари за въпросното лице. Ненужно, досадно, лигаво и празно присъствие, откакто има претенции за нещо друго...
  • 5 естетка

    1 0 Отговор
    Ма тоя какъв интелектуалец е. Този е ЧОРБАР. Присламчва се винаги където има нещо за ядене. И почти винаги е неканен. За вида му на некъпещ се и не изпран клошар, няма да говоря.