5 Февруари, 2021 12:14 2 110 3

Тръмп напусна Гилдията на актьорите, след като го заплашиха с изключване (СНИМКА)

  • доналд тръмп-
  • гилдията на актьорите-
  • напуска

Бившият президент се обърна чрез писмо към Гилдията: "Кого го е грижа?"

Тръмп напусна Гилдията на актьорите, след като го заплашиха с изключване (СНИМКА) - 1
Снимка: Shutterstock

Доналд Тръмп се отказа от членството си в американската Гилдия на актьорите, която заплаши да го изключи заради ролята му в нападението на Капитолия, съобщи Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

"Не желая повече да бъда свързван с Вашия съюз - пише Тръмп в писмо до Габриел Каретрис, председател на гилдията и Американската федерация на телевизионните и радиоартисти. - С това писмо Ви информирам за незабавното ми напускане. Не сте направили нищо за мен".

Гилдията му отговори единствено с: "Благодарим". Доналд Тръмп членуваше в съюза от 1989 г.

Миналия месец управителният съвет на гилдията реши, че Тръмп е нарушил принципите ѝ за членство с ролята си за обсадата на Капитолия на 6 януари.

Той "водеше неразумна кампания за дезинформация, насочена към дискредитиране и в крайна сметка застрашаване на живота на журналисти, много от които са наши членове", обоснова се съветът.

Случаят с Доналд Тръмп трябваше да бъде обсъден от дисциплинарния комитет на гилдията и съюза. В писмото си той казва, че няма интерес да се проведе такова заседание.

"Кого го е грижа?", пише той. "Макар и да не съм запознат с работата Ви, се гордея с моята работа по филми като "Сам вкъщи 2" "Золандър", "Уолстрийт: Парите никога не спят" и телевизионни програми като "Принцът от Бел еър", "На живо в събота вечер" и разбира се най-успешните шоута в телевизионната история "Стажантът" и "Звездни стажанти"." Той добавя, че е създал хиляди работни места.

Дисциплинарният комитет налага различни наказания - от глоби до изключване от гилдията.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бендер

    2 7 Отговор
    Ледът се пропука Господа съдебни заседатели!
    Следва чистосърдечното признание на другаря Президент.
  • 2 ТаУмВзе

    4 12 Отговор
    Нищо де. Мосфилм си го харесват!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.