Last news in Fakti

15 Юли, 2021 15:59 2 334 2

Ухажват Киара Ферани за водещ на Евровизия 2022

  • киара ферани-
  • евровизия-
  • водещ-
  • евровизия 2022

Инфлуенсърката е спрягана за ролята заради позитивния си имидж на международно ниво

Ухажват Киара Ферани за водещ на Евровизия 2022 - 1
Снимка: shutterstock

Киара Ферани – една от най-известните блогърки в света, е ухажвана от италианската телевизия RAI за водеща на Евровизия догодина. Според информация на сп. Oggi, инфлуенсърката е спрягана за ролята заради позитивния си имидж на международно ниво, пише вестник "Монитор"

Въпреки слуховете, категорични планове за провеждането на събитието все още няма. Към момента тече кандидатстването за домакинство на конкурса, като всички градове, които до този момент заявиха желание да посрещнаст Евровизия 2022 следва да подадат документи, доказващи изпълнението на всички условия. Сред тях са наличието на летище, достатъчно на брой хотели и зала с капацитет за поне 10 000 души.

Семейството на Ферани е вече познато на феновете на песенния конкурс. Нейният съпруг Федец се яви на фестивала в Сан Ремо 2021, като се класира на второ място.

Италия получава правото и отговорността да организира Евровизия догодина, след като рокаджиите от Maneskin се поздравиха с победата през месец май.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 миш

    3 0 Отговор
    Редко,на Евровизия,можеш да видиш човек,къде моа да пее,това,че се надува и реве,не значи ,че има нещо общо с пеенето.
  • 2 цербер

    1 0 Отговор
    Ухажват Киара Ферани за водещА на Евровизия 2022г.