Last news in Fakti

19 Декември, 2021 23:04 1 615 3

Идва игрален филм за популярен японски герой

  • мегамен-
  • филм-
  • анимация

Нова версия на Мегамен

Подготвя се игрална версия на анимационната поредица Мегамен, съобщи Movie Web.

Сключено е споразумение с японското студио, което стои зад поредицата. Мегаман е най-популярният образ в японската анимация.

За героя са направени редица анимационни сериали, филми и игри. Продуцент на новия филм е Netflix.

По него се работи през последните три години. Режисьори на филма ще са Хенри Джуст и Ариел Шулман.

Предстои да бъде обявено кога филмът ще бъде пуснат. Продукцията разказва за хуманоиден робот, който защитава хората в технологичен град.

Започва подбор на актьорите.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Абе що не

    2 0 Отговор
    земат да направят филм за тоя дето си е вързал въже на шията и е дал мръсна газ с колата, та се е самообезглавил край Стара Кресна...
  • 2 Продуцентъ

    0 0 Отговор
    Може да направят филм за Банкюза. Ще е интересно за японците. В Банкя има доста екшън, защита срещу никого. Има главен герой, който непрекъснато бяга с японска джипка.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.