Last news in Fakti

16 Февруари, 2022 11:15 1 754 4

Три комедийни актриси ще са водещи на наградите "Оскар" 2022

  • оскари-
  • 2022-
  • награди-
  • комедийни актриси

Зрителите ще могат да участват в избора за най-добър филм по тяхно мнение

Три актриси, известни предимно с комичните си роли, ще водят тазгодишните награди "Оскар": Ейми Шумър, Реджина Хол и Уанда Сайкс. Това стана ясно от ексклузивен материал на "Variety" в понеделник вечер, съобщи БГНЕС.

Имената на водещите на тазгодишните Оскари ще бъдат официално обявени по време на предаването "Добро утро, Америка". Според "Variety" изборът на изцяло женски екип с богат опит в стендъп и комедийни роли в портфолиото си има за цел да върне публиката на церемонията и да увеличи гледаемостта.

Според публикацията, която се позовава на редица източници, първоначално са били обмисляни и други сценарии за шоу от три части, като всеки едночасов сегмент бъде воден от нова двойка водещи. Актьорът Джон Хам, известен с ролята си на Дон Дрейпър в телевизионния сериал "Mad Men", е можел да бъде съорганизатор на церемонията, но е прекъснал преговорите с организаторите по неназована причина.

Тазгодишната церемония ще бъде забележителна не само със състава на водещите: зрителите ще могат да участват в избора за най-добър филм по тяхно мнение. Според "Hollywood Reporter" от този понеделник потребителите на Twitter ще могат да гласуват за любимите си филми, излезли на екран през 2021 г., независимо дали филмът е бил номиниран за "Оскар", или не, като използват хаштага #OscarsFanFavorite. Филмът, събрал най-много гласове от феновете до 3 март, ще бъде отличен по време на награждаването на 27 март.

94-ото издание на наградите на Американската академия за филмово изкуство ще се състои на 27 март. Този път тя ще се проведе в традиционния "Dolby Theatre" в Лос Анджелис, Калифорния. Миналата година основната част от него се проведе в камерен формат в амфитеатъра на "Union Station" в Лос Анджелис поради ограниченията, наложени заради новата пандемия от коронавирус.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 зрител

    8 0 Отговор
    като ги гледам, нищо комично няма у тия. по-скоро предизвикват уплаха.
  • 3 Иванушка

    8 0 Отговор
    Оскар за Байдън и блок-бъстъра Мумията с Памперса ))
  • 4 Таз

    6 1 Отговор
    Таз беличката няма никакъв шанс, да беше горда американка с африкански ген, щеше да има шанс, ако и дадат награда ще е много расистко. Тази от дясно изглежда най-афро, така че заслужено трябва да спечели.