Last news in Fakti

5 Август, 2014 17:07 2 445 0

Поли Генова куфее на Ъпсурт, Спенс и 100 кила

  • поли генова-
  • парти-
  • лозенец-
  • спенс-
  • ъпсурт-
  • 100 кила

Хип хоп звезди разтърсиха южното Черноморие

Над 1500 човека се събраха в южното черноморско селце Лозенец, за да присъстват на големия хип-хоп концерт край плажа на морския бряг. Родните звезди Спенс, Ъпсурт и 100 кила буквално взривиха актуалния клуб и изнесоха страхотен концерт, продължил до малките часове на нощта. Красавиците от балет „Нова“ също нажежиха страстите на купонджиите дошли да се забавляват на актуалното черно парти.

За да подкрепи своите колеги на партито бе и поп-звездата Поли Генова. Въпреки че напоследък светските медии спрягат името й с това на русокос младеж, с който демонстрират близки отношения, победителката в тв шоуто „Музикална академия“ бе единствено в компанията на свои приятелки. Изпълнителката куфееше на хип-хоп хитовете на своите колеги и дори припяваше на някои от песните. Гласовитото миньонче в момента обикаля родното Черноморие, след като вече беше в Италия, Хърватия и Лондон. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА