Last news in Fakti

3 Ноември, 2014 13:28 1 430 2

Фил Колинс: Адел е хлъзгава малка риба

  • фил колинс-
  • адел-
  • песен

Певицата поискала от него да й напише песен, а след това не го потърсила

Вокалистът на легендарната  група "Дженезис" Фил Колинс нарече британската звезда Адел „хлъзгава малка риба“, съобщи “Индипендънт“.

Колинс твърди, че певицата му е предложила да работят заедно върху нова песен. Тя е поискала от него да довърши недописана песен за нея. Адел обаче така и не си направила труда да чуе новото парче.

„Адел ми се обади и ме попита дали искам да напиша песен с нея. После ми изпрати музикално парче, което да довърша, но така и не ми се обади. Тя е лигава малка риба.“

Все пак Колинс успял да се свърже с Адел, но тя му заявила, че не е успяла да чуе песента, защото е заета с детето си.

„Тя ми каза: „Не, не успях да я чуя. Местя се в нова къща и голяма част от времето ми отива за детето. Всъщност в момента не работя по нищо.“ Сега чувам, че ще издава нов албум и аз не участвам в него.“

Слуховете за нов албум на Адел в края на годината се появиха след нейно съобщение в социалната мрежа „Туитър“. Те обаче бяха отхвърлени от нейния издател Мартин Милс. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Shmeker

    0 0 Отговор
    Дедо Фил май я е закъсал нещо...
  • 2 ПУРКО

    0 0 Отговор
    по скоро- хлъзгаво малко китче