Last news in Fakti

21 Декември, 2014 16:04 1 757 2

Следващият Джеймс Бонд може да е тъмнокож

  • идрис елба-
  • филм-
  • джеймс бонд-
  • sony pictures-
  • хакери

От Сони Пикчърс лобирали за британския актьор Идрис Елба

Следващият екранен изпълнител на ролята на Джеймс Бонд може да е тъмнокожият британски актьор Идрис Елба. За това ставало дума в корпоративна кореспонденция на Sony Pictures, докопана от хакери, съобщава „Дейли Бийст“.

Това предложила вицепрезидентът на компанията Ейми Паскал на представителката на Columbia Pictures Елизабет Кентилън „Идрис трябва да стане следващият Джеймс Бонд“, писала тя.

На 14 декември от Sony Pictures съобщиха, че версия на сюжета на новия филм за Агент 007 е била похитена при масирана кибератака.

Идрис Елба е участвал в над 50 филма и тв сериала, сред които „Наркомрежа“, „Лутър“ (за изпълнението си в който има много награди „Еми“ и един „Златен глобус“), а минала година се снима в ролята на Нелсън Мандела във филма „Мандела: Дългият път към свободата“.

В 24-ия филм за специалния агент на Нейно величество, който трябва да излезе на екран на 6 ноември 2015 г., отново се снима Даниел Крейг. За него това е вече четвърта серия от „бондианата“.

Неизвестни хакери атакуваха Sony Pictures в края на ноември, при което някобко още неизлезли на екран филми изтекоха в мрежата, както и лични данни на холивудски звезди и на членове на европейски кралски фамилии.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Vasik Atanasova

    3 0 Отговор
    АРЕ НЕ СЕ ИЗЛАГАЙТЕ С ТОЗИ ЦИГАНИН
    БЯХ ДЕТЕ КОГАТО ГЛЕДАХ ШОН КОНЪРИ И МУ СЕ КЕФИХ
    ДЖЕЙМС БОНД Е ЕМБЛЕМА
  • 2 Landlord

    0 0 Отговор
    Аман от глупашки и криворазбран либерализъм- не може негър да бъде Джеймс Бонд, както и не може ариец да игра Мартин Лутер Кинг!