14 Октомври, 2011 09:03 2 620 0

Антонио Бандерас: Бракът не е само секс

  • брак-
  • секс-
  • бандерас-
  • мелани грифит

Испанският актьор Антонио Бандерас и съпругата му Мелани Грифит не се нуждаят от постоянен секс, за да доказват любовта си един на друг.

Актьорът твърди, че едно от нещата, които поддържат връзката му с Мелани свежа след 15-годишен брак, е разбирането, че не трябва да се държат както в началото на връзката си.

"Поддържаме връзката си свежа. Смятаме, че няма нужда да възпроизвеждаме начина, по който се държахме, когато се събрахме за първи път. Изкушаващо е да запазиш връзката си такава, каквато е била през първите шест месеца, но това изкушение отминава. Трябва да разбереш, че се случва нещо ново", сподели Бандерас.

Той признава, че не много двойки в Холивуд имат толкова дълги връзки и според него причината за успешния им брак е фактът, че децата им, 26-годишният Александър и 22-годишният Дакато от предишния брак на Мелани и неговата дъщеря Стела на 14 години, ги държат здраво стъпили на земята.

"Вярно е, че да си женен 15 години в Холивуд изглежда невероятно. Това, че имаме деца ни помага да сме заедно, което означава, че този брак е не само за нас, но и за децата ни. Работата си е работа, но децата ми са светлината в живота ми", допълва Антонио.

Информация на БГНЕС


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА