Last news in Fakti

16 Ноември, 2016 15:14 2 656 1

Хан Соло и принцеса Лея са били гаджета (видео)

  • star wars-
  • хан соло-
  • харисън форд

Актьорите Харисън Форд и Кари Фишър са имали 3-месечен роман по време на снимките през 1976 г.

Падна най-добре пазената тайна на вселената. Легендарният космически контрабандист Хан Соло и принцеса Лея са били гаджета. И не в една далечна галактика, а тук на Земята.

Изпълнителката на една от главните роли в оригиналната трилогия "Междузвездни войни" Кари Фишър разкри, че е имала любовна връзка с екранния си партньор Харисън Форд, съобщи "Контактмюзик". 

С думите си тя потвърди слуховете, които се носят от 4 десетилетия. Фишър направи признанието за шеметния си 3-месечен роман по време на снимките през 1976 г. в интервю за сп. "Пийпъл".

По онези времена актрисата е на 19 години, а Харисън Форд на 33, женен и баща на две деца. „Ситуацията беше доста напрегната. През седмицата бяхме Хан и Лея, а през уикенда - Кари и Харисън", разкрива Фишър.

Според сп. "Пийпъл" Харисън Форд е уведомен за новата книга "The Princess Diarist" на някогашната си изгора. В нея ще фигурират откъси за аферата им. 

Фишър споделя, че е била разкъсвана от съмнения в самата себе си, след като е прекарала първата си нощ с Форд. Актрисата често се питала как подобен "блестящ екземпляр от мъжки пол" може да бъде удовлетворен от такава като нея.

"Бях толкова неопитна, но в него имаше нещо, което ми вдъхна увереност. Беше мил", споделя Фишър.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анонимен

    0 0 Отговор
    Имали роман а ? Кога е издаден?