Last news in Fakti

4 Март, 2017 00:46 1 202 0

Ще стане ли Том Хидълстън Джеймс Бонд?

  • хидълстън-
  • джеймс бонд-
  • филм-
  • крейг-
  • том хидълстън-
  • актьор
Ще стане ли Том Хидълстън Джеймс Бонд? - 1
Снимка: БТА/АР

Том Хидълстън стана участник в сутрешното шоу на радио BBC Radio 1. Актьорът представи новия филм с негово участие „Конг: Островът на черепа“. Водещият не се стърпя и го попита какво е станало със снимките на Джеймс Бонд, тъй като именно актьорът бе спряган да влезе в образа на агент 007.

„Разбира се, че ми е много приятно да узная, че са ме считали за подходящ да изпълня тази роля в такъв мащабен проект. Но аз не съм взимал участие в нито един от филмите на поредицата“, каза той.

През 2016 г. се появи слух, че Даниел Крейг отказва да бъде повече Бонд. Говореше се, че той дори се е отказал да се снима в продължението, въпреки предложения му хонорар от 150 милиона долара.

Все пак актьорът така и не коментира тази информация. Именно той остава и главният претендент за ролята в следващия филм. Крейг се снима в четири филма от поредицата. Той изпълнява ролята на известния шпионин от 2006 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА